Studiokuvia - Jackrussel Jeppe
Muotokuvia - Islanninlammaskoira Manni
Koiria maisemassa - Borderterrieri Lilla Myy
Agilitykuvia
Toko
www.rajarayha.com - koirakuvaus
Etusivu - Galleria - Hinnasto
päivitetty viimeksi 3.1.2011

Tervetuloa katselemaan koirakuvia!

Valokuvausta olen harrastanut vuodesta 1999 ja vuodesta 2004 digitaalisella järjestelmäkameralla. Kuvausharrastukseni alkoi luontokuvauksen merkeissä ja koiran tultua perheeseen ovat kuvauskohteeni enenevässä määrin olleet koiria. Näin kaksi harrastusta sai yhdistettyä kätevästi.

Yleensä koiria tulee kuvattua koiraharrastuksen parissa touhutessa, mutta kokemuksia studiokuvauksen saralta kerätään jatkuvasti ja se onkin avannut aivan uudenlaisen oven valokuvauksen maailmaan varsinkin pimeinä syys- ja talvipäivinä, jolloin valo ulkona ei tahdo riittää kuvaamiseen enää työpäivän jälkeen.

Studiokuvauksen harjoittelun lisäksi kestoprojekteja koirakuvauksessani ovat eri koiraharrastukset. Tähän asti koiraharrastuksista on tullut kuvattua lähinnä agilityä ja tokoa, mutta kiinnostusta kaikenlaisten koiraharrastuksien kuvaamiseen löytyy palveluskoirista metsästykseen mahdollisuuksien mukaan.

Koska koiria on tullut kuvattua vasta muutama vuosi ja koirarotuja ja harrastuksia on runsaasti, niin otan mielelläni vastaan ehdotuksia hyvistä kuvauskohteista ja tapahtumista, joita voisi kuvata. Jos haluat koirastasi vastaavanlaisia kuvia, niin ilmoittaudu malliksi sähköpostilla tai soittamalla niin koitetaan löytää sopiva päivä ja paikka kuvauksille. Mikäli saat mukaasi ystäviäsi koirineen, niin aina parempi.

Kiitoksia siitä, että jaksoit lukea näin pitkälle! Uusia kuvia päivitellään mahdollisuuksien mukaan kuvat.fi galleriaan ja vanhemmatkin kuvat löytyvät vielä Picasawebistä!


Juha Karimäkiwww.rajarayha.com  - juha.karimaki(at)rajarayha.com - 0400859969