otsikkopalkki


lillis

Lappstintans Manzarilla

"Lilla Myy"

syntynyt 10.8.2006
kasvattaja Märith Ruong Holmbom
Kennel Lappstintans
Isä Bordrocks to Uno
emä Lappstintans Made for Business

Lilla Myy asustelee Hämeenlinnassa ja vierailee viikonloppuisin Nokialla. Myy on erittäin ihmisrakas eikä sen maailmassa kukaan kaksijalkainen tee pahaa pienelle suloiselle koiralle. Lillilsen pääasiallisena harrastuksen on TOKO, jossa olemme kilpailuvalmiita alokasluokkaan. Ensimmäinen virallinen kilpailu piti startata kesällä 2009, mutta luomirauhastulehdus ja kortisonilääkitys estivät sen. Seuraava etappi on ensi keväänä 2010, mikäli oireet pysyvät kevään tullen poissa ja näin ollen lääkityskin. Toivotaan. =)

Lilliksen kanssa on kokeiltu myös agilityä,  johon koira sinänsä olisi varsin passeli, mutta Mussiksen luonteenlaatu ei oikein anna periksi rauhallista muiden suoritusten seuraamista ja harjoittelua porukassa, joten työsarkaa vielä on. Kirstulan aakean laakeat kentät kutsuvat ensi kesänä. Josko sitten saisimme kasvatettua  Lilliksen kärsivällisyyttä ja itsetuntoa kestämään myös muiden innostumisen. =) Tässäkin lajissa Lilla Myy on kyllä osoittautunut varsin nopeaksi ja innokkaaksi oppijaksi.

Myös mejän saloihin olemme käyneet onnistuneesti tutustumassa ja Lilliksestähän kuoriutui varsinainen jälkikoira. Saattaa olla, että tulevaisuudessa myös tällä saralla tutkiallaan harrastusmahdollisuuksia vielä lisää.

Koirat
   Lilla Myy
   Nyyti

Harrastukset
   Toko

Kuvagalleria

Linkit

Valokuvia - Rajaräyhä.com

Etusivu