otsikkopalkki


Nyyti

Junipermoor's Marble Problem
"Nyyti"

syntynyt 9.10.2009
kasvattaja Kirsi Söderberg
Kennel Junipermoor's
isä Axbor Brin
emä Junipermoor's High Jinks

Nyyti on meidän laumamme uusin lisäys, Lilliksen valloittava pikkusisko. Nyyti on vielä meillekkin suuri arvoitus, mutta päivä päivältä tämä pikkuruinen pakkaus valloittaa sydämiä  niin kotona kuin maailmalla. =)

Nyyti on hyvin erilainen pentu kuin mitä Lillis oli. Nyyti nyytikäinen nukkuu kun nukuttaa ja leikki kun leikityttää. Muutenkin hän on varsin itsevarma ja viisas peepunen. Uuteen koiratuttavuuteenkin Nyyti suhtautui varsin asiallisesti ja rauhallisesti. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita kuitenkin syntyy, kun Lillis ja Nyyti innostuvat yleensä jälkimmäisen aloitteesta leikkimään.

Lillis on suhtautunut uuteen siskoon hyvin. Mitään ylilyöntejä ei ole tapahtunut ja Lillis osaa varsin kypsästi suhtautua nuoriso-osaston päähänpistoihin.

Nyytin kanssa on tarkoitus harrastaa varmasti niin TOKOa kuin agilityä ja mahdollisesti myös kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Nyyti on osoittautunut monissa asioissa onneksi varsin erilaiseksi kuin siskonsa. Nyyti on rauhallisempi ja omaa paremmat hermot. Neidistä irtoaa tarvittaessa taistelutahtoa ja vauhtia, mutta pääasiassa Nyyti on harkitsevan tyyni, harrastuskoirana oivallinen ja kotikoirana paras ja kaunein. =)

Nyytillä on hyvä laumavietti ja se  pysyy mukavasti porukan mukana eikä höntyile, ainakaan vielä. Muista koirista Nyyti on terveellä tavalla kiinnostunut, mutta pystyy kyllä hämmästyttävän hyvin, nuoren ikänsä huomioon ottaen, keskittymään harjoituksiin myös muiden läsnäollessa.


Koirat
   Lilla Myy
   Nyyti

Harrastukset
   Toko

Kuvagalleria

Linkit

Valokuvia - Rajaräyhä.com

Etusivu